Drop down menu

Drop Down MenusCSS Drop Down MenuPure CSS Dropdown Menu

lördag 5 juli 2014

Klippning & kläder & glasögon

Idag blev man väckt halv 7 av mamma för att sedan åka till stan kvart över 8 för att vi hade klipptid klockan 9. Så notera att jag varit jätte trött idag, då jag minst brukar sova till klockan 10 om dagarna. Jag klippte endast topparna och gjorde det lite mer "flikigt" där framme, så det inte ser så tjockt ut.

Sedan gick vi och hämtade ut mina nya glasögon (2 stycken) .. & jag har haft glasögon innan de vi hämtade ut.. men vi hade köpt nya då mina gamla var för små pga att det var barnbågar, så jag fick värsta röda märket på näsan av de. + så behövde jag starkare styrka.

Jag köpte även de här två finingarna:

 
Byxdress från Bik Bok: 99 :- (braaa pris :D)
Tröja / top från H&M: 149 :- (även skapligt pris!)

Sen hände en helt onödig sak.. när vi var påväg ut från "stan" så testade jag mina nya glasögon och jag hade beställt en båge med skiftning av lila och en båge med typ mässing liknande färg.. och med mig hem hade jag ett lila par (de jag beställt) och ett par svarta (vilket inte var mina !!!) Så det var bara att vända och åka till Specsavers igen .. och min mamma och jag trodde att det måste tagit fel på bågar, eftersom det var ett par före oss när vi beställde mina.

Men när vi kom fram visade det sig att det var rätt bågar, men fel färg! För i butiken var det min mässing färg.. men de hade tydligen de i svarta också (fast inte framme bland alla andra glasögon) vilket lite är skumt och hon i kassan verkade inte veta om att de hade de i 2 olika färger.
Men när hon skulle byta glas till mina rätta bågar .. sprack glaset >.< så får vänta i ungefär 1 vecka nu på mina rätta. Men ni ska veta att jag var lite frusterad.

Hoppas att ni orkade läsa allt.. och tycker ni det är bra längd på inläggen? Behöver ju lite tips från er som läser, då jag är rätt ny på det här! Ha det bra ♥

2 kommentarer:

Här kan du lämna en söt liten kommentar! ♥ Det kan vara saker som att du gillade inlägget, någon bok som verkar intressant, ett boktips, jag har ett tips till din blogg eller om det är något som ser konstigt ut eller inte funkar. Feel free to write, om vad som helst. För lite längre frågor eller något annat kontakta mig på : Hannah.blogg14@gmail.com , annars går det i kommentar! :) PS. Kryssa i "AVISERA MIG" för att få ett mail när jag svarat på din kommentar!

Du gillar kanske även:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...