Drop down menu

Drop Down MenusCSS Drop Down MenuPure CSS Dropdown Menu

söndag 6 juli 2014

Dags för ny säng!

Idag ska vi sätta ihop min nya vita säng och plocka ner min gamla bruna säng. :D
Tack så mycket farmor för den nya ♥ Då det var hennes gamla..

 
Detta är då min gamla säng.. och om ni kollar längst bort ser ni att den är brun & min nya vita är nu ihop satt (den var inte det när jag började skriva inlägget xD) så ikväll kommer det upp en bild på den när det är bäddat, för mamma tvättar mina lakan och kuddar och täcken.. osv.
Så håll ut tills ikväll, för att se resultatet! :D
 
Jag försöker inreda mitt rum i stilen Shabby chic, och den stilen går i vitt, för det mesta och är lite slitet & sånt. Det är därför jag ville byta ut min säng till en vit, för den bruna funkade ju och var inget fel på alls om ni tror det. Klicka här för att se stilen på google.
 
Nånting mer som skulle behövas bli vitt är mitt skrivbord och en bänk som jag har.. skulle även vilja måla om mitt rum *-* och skulle ni vara intresserade av att se mitt rum?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Här kan du lämna en söt liten kommentar! ♥ Det kan vara saker som att du gillade inlägget, någon bok som verkar intressant, ett boktips, jag har ett tips till din blogg eller om det är något som ser konstigt ut eller inte funkar. Feel free to write, om vad som helst. För lite längre frågor eller något annat kontakta mig på : Hannah.blogg14@gmail.com , annars går det i kommentar! :) PS. Kryssa i "AVISERA MIG" för att få ett mail när jag svarat på din kommentar!

Du gillar kanske även:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...