Drop down menu

Drop Down MenusCSS Drop Down MenuPure CSS Dropdown Menu

lördag 19 juli 2014

Loppis & fynd

Idag har jag varit på loppis & var sedan med min bästa killkompis. Var även med mamma och syrran, vid kl. 5 ungefär ner till sjön och köpte en ny glass, (tror jag) med päronsmak och choklad utanpå. Den var laktosfri & passade mig fintfint då jag inte alltid tål så mycket mjölk. Det var även gott, fast är inte så förtjust i mörkchoklad, men det är ju en smaksak! :DDet fattas en tärning - Johanna Thydell
En plats de kallar Lyckan - Mårten Sandén
Matilde - Denise Rudberg
 
Köpte de här 3 böckerna för 15 :-, vilket är väldigt bra pris.. fast det är ju en loppis ;) men de skulle egentligen kostat 10 :- styck, men fick för 5 kronor! Den ända utav böckerna som jag vet om är Mårten Sandéns bok, för att jag redan läst den en gång och tyckte då att den var så mysig! Så passade på att köpa hem den, när jag har chansen! För den var verkligen vacker..
 
Men de 2 andra böckerna spontan köpte jag och har ingeeeen alls aning om de är bra. Tycker att jag känner ingen namnet Johanna Thyden, så det är nog någon ungdomsförfattare antar jag, eller har jag fel? Har ni läst någon av de böckerna? Är de bra? Just write a comment.
 
Märkte nyss att de sitter klisterlappar på böckerna, (se bilderna) där det står 10:- .. och frågan är går de att ta bort de utan att de förstör boken? >.< så jäkla fult, ursäkta svordom. Det kanske går på alla förutom Matilde, för att det är "papper" på omslaget, och det lär slitas med av pappret om man drar bort.. har någon nått tips? Läste även ut Visning pågår idag, av Sofie Sarenbrandt.2 kommentarer:

 1. Åh, Det fattas en tärning gillade jag hemskt mycket när jag läste den! En plats de kallar lyckan har jag länge velat läsa, men aldrig tagit mig för liksom ... rudberg har jag aldrig läst något av, men har länge undrat över vad hon skriver, hoppas iallafall du gillar alla! :D

  SvaraRadera
  Svar
  1. Nu blev jag ännu mer sugen på att läsa Det fattas en tärning! :D Känns positivt att du gillat den, haha! Ska även bli spännande att läsa Rudberg, borde kanske lägga upp en recension sen?
   Du borde ta dig i kragen & läsa En plats de kallar lyckan, den var väldigt fin & man skrattade i vissa situationer i boken, den är väll rätt somrig också har jag för mig :)

   Radera

Här kan du lämna en söt liten kommentar! ♥ Det kan vara saker som att du gillade inlägget, någon bok som verkar intressant, ett boktips, jag har ett tips till din blogg eller om det är något som ser konstigt ut eller inte funkar. Feel free to write, om vad som helst. För lite längre frågor eller något annat kontakta mig på : Hannah.blogg14@gmail.com , annars går det i kommentar! :) PS. Kryssa i "AVISERA MIG" för att få ett mail när jag svarat på din kommentar!

Du gillar kanske även:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...