Drop down menu

Drop Down MenusCSS Drop Down MenuPure CSS Dropdown Menu

onsdag 16 juli 2014

Fotografering i förrigår

Min blogg handlar ju om att ta kort, och det var vad jag gjorde för 2 dagar sedan. En av anledningarna är att en tidning har anordnat en tävling med sommarbilder.. och jag försöker få några fina. & man får endast skicka in 4 bilder och jag har skickat in en bild. (Den på en sjö som speglar sig, som finns med i min gif.) som du hittar här.

 


 
Är någon av bilderna värda att skicka in till tävlingen? Tänkte mest på någon med myrorna och vinbären.. då det inte är så svårt att ta kort på blommor.. och man vill ju sticka ut! Det var faktiskt inte så enkelt att ta kort på myrorna, men jag lyckades få några bra! ♥ 

4 kommentarer:

 1. Hm svårt val vilken utav bilderna som är finast, eftersom alla har stor potential (enligt mig i alla fall). Jag skulle nog ta det fotot som myrorna syns mest på och sticker ut från bakgrunden. Hoppas att någon utav dina bilder kommer med!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack! :D Det värmer! ♥
   haha, och vilken av bilderna syns dem mest på? Någon av de två sista bilderna tror jag, men både är fina >.< det blev mjukare nyanser på den sista bilden .. och så fin färg på vinbären. arghhh så svårt..

   Radera
  2. Den sista bilden är nog bäst! En fråga: Är det SLA's tävling? Om det inte är det så strunta bara i den frågan ;)

   Radera
  3. Okej, tack! Ska tänka på det! :D Nej, det är det inte .. utan det är ekurirens sommartävling! :)

   Radera

Här kan du lämna en söt liten kommentar! ♥ Det kan vara saker som att du gillade inlägget, någon bok som verkar intressant, ett boktips, jag har ett tips till din blogg eller om det är något som ser konstigt ut eller inte funkar. Feel free to write, om vad som helst. För lite längre frågor eller något annat kontakta mig på : Hannah.blogg14@gmail.com , annars går det i kommentar! :) PS. Kryssa i "AVISERA MIG" för att få ett mail när jag svarat på din kommentar!

Du gillar kanske även:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...