Drop down menu

Drop Down MenusCSS Drop Down MenuPure CSS Dropdown Menu

söndag 6 juli 2014

Säng & dagens outfit

Nu är sängen klar och jag lovade ju er att lägga upp bild på resultatet .... vooooiláá
 
 
och där var det slut på den lilla franska som jag kan. Bortsett från bonjour. Och kanske mon cher ami. Jag blev faktiskt nöjd med sängen, den är ju vit ♥ hur tycker ni det blev? vilken säng var snyggast?
 
Jag är så glad att sommaren äntligen kommit till vårat (läs "mitt" för dig som inte är svensk) lilla land. Eller egentligen är vi inte så litet... men är i alla fall så glad, för vad vore än sommar utan sol? Kan nu äntligen skaffa mig en finfin solbränna, vilket jag glatt kan konstatera att jag redan påbörjat .. bjuder på dagens outfit liknande bild även fast man inte ser allt.
 
 
fotograf: min mamma ♥
 

2 kommentarer:

Här kan du lämna en söt liten kommentar! ♥ Det kan vara saker som att du gillade inlägget, någon bok som verkar intressant, ett boktips, jag har ett tips till din blogg eller om det är något som ser konstigt ut eller inte funkar. Feel free to write, om vad som helst. För lite längre frågor eller något annat kontakta mig på : Hannah.blogg14@gmail.com , annars går det i kommentar! :) PS. Kryssa i "AVISERA MIG" för att få ett mail när jag svarat på din kommentar!

Du gillar kanske även:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...