Drop down menu

Drop Down MenusCSS Drop Down MenuPure CSS Dropdown Menu

onsdag 23 juli 2014

New photos with my camera ♥

Hejsan, för ett par dagar sen höll jag på och tog lite kort med min kamera.. tror det kan ha varit iförrigår. I alla fall så har jag laddat över de, så bjuder på några! :D Ge gärna kritik & respons.. då man kan kalla mig nybörjare, haha!

  
Där har ni ett urval av bilderna jag tagit.. och jag är verkligen inte nöjd över alla kan jag säga och vatten bilderna tog jag mest på skoj.. när jag såg att det droppa från taket! :D Tycker själv bilden med lövet blev rätt fin, för man ser att det blänker lite på lövet där jag spruta på vatten!
Har ni någon favorit ? & gillar ni att se det jag fotograferar?
 
 
Har även påbörjat David Levithans bok "Jag, en"! :D Som sägs vara bra, så det blir nog en recension på den senare, när den är utläst. Notera att jag skulle ut och sola (på bilden) Därför var jag lite nude.. 
 
 
 
 


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Här kan du lämna en söt liten kommentar! ♥ Det kan vara saker som att du gillade inlägget, någon bok som verkar intressant, ett boktips, jag har ett tips till din blogg eller om det är något som ser konstigt ut eller inte funkar. Feel free to write, om vad som helst. För lite längre frågor eller något annat kontakta mig på : Hannah.blogg14@gmail.com , annars går det i kommentar! :) PS. Kryssa i "AVISERA MIG" för att få ett mail när jag svarat på din kommentar!

Du gillar kanske även:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...