Drop down menu

Drop Down MenusCSS Drop Down MenuPure CSS Dropdown Menu

fredag 4 juli 2014

Bokus - 3 böcker för 99:-

För någon vecka sedan beställde jag hem 6 böcker från bokus, för att det var ett jätte bra erbjudande på pocket-böcker. (enligt mig) 3 ungdomsböcker för 99:- + frakt. så det gick alltså på lite över 200 kr, då jag tog snabbfrakt som kostade 25 :- extra. Annars så är frakten gratis.
 

http://www.bokus.com/cgi-bin/P_campaign_show.cgi?c_id=106110
 
Från höger uppifrån:
Francesca - Melina Marchetta
Paris, chérie : sådär säger folk, alltså - Ida pyk
Jellicoe Road - Melina Marchetta
Jag, en - David Levithan
Hoppas- Åsa Anderberg Strollo
Wallflower - Stephen Chbosky
 
Har rätt stora förväntingar på Jellicoe road, som sägs vara väääldigt bra. Även på wallflower som blivit film och lite på Jag, en .. som är New York Times Bestseller.
 
För att komma till bokus - erbjudande klicka på bilden ovan. Men skynda, det håller bara på till den 7 Juli, alltså 3 dagar kvar. Rekommenderar att ni tittar in där! :D
Ps. vissa böcker är någon del i serie, så kolla det innan ni köper.
 
 


2 kommentarer:

  1. Oj, jätteroligt att "äntligen" få läsa din blogg, den är ju jättefin! :D Har läst två av ovanstående (Marchettas böcker och Wallflower), men resten är oläst, Jag, En finns dock i olästhyllan och kommer inte ta länge innan den är läst ... Paris Chérie (..) har ju ett helt fantastiskt omslag! Både den och hoppas är jag rätt nyfiken på ...

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tack så mycket! :D Är lite osäker på att ha bloggen i rosa nyanser.. då jag inte är så "tjejig" av mig. Men det känns mer pretty än te.x. min favoritfärg blå. Fast turkost skulle kanske bli snyggt.. let's see in the future! Det är lite små kul (eller vad man säger) att jag gjort dig nyfiken på två böcker! x)

      Radera

Här kan du lämna en söt liten kommentar! ♥ Det kan vara saker som att du gillade inlägget, någon bok som verkar intressant, ett boktips, jag har ett tips till din blogg eller om det är något som ser konstigt ut eller inte funkar. Feel free to write, om vad som helst. För lite längre frågor eller något annat kontakta mig på : Hannah.blogg14@gmail.com , annars går det i kommentar! :) PS. Kryssa i "AVISERA MIG" för att få ett mail när jag svarat på din kommentar!

Du gillar kanske även:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...