Drop down menu

Drop Down MenusCSS Drop Down MenuPure CSS Dropdown Menu

fredag 11 juli 2014

Böcker på posten!

Idag trillade det in en lapp från posten till lilla mig genom brevinkastet. Kan ni gissa vad det var? Om ni tänkte på att mina böcker hade kommit, som jag vann! Så kan jag meddela dig att du tänkte helt rätt! :D

 
Min kära morfar var och hämtade ut mina nya böcker, medans man själv och en vän, var på invigning av en ny glass-kiosk.. eller vad det nu kallas? Det är i alla fall ett litet rött hus, med disk och stolar inuti. Som ligger vid en bondgård (grinda, kallas den!) Så glassen är hemmagjord av deras kor som de har på gården, och den var faktiskt god. Jag tog vanilj & citron glass, men provsmakade även chokladglassen och jordgubbssorbet.
 
 
Min fina glass i skål. Visst ser det smarrigt ut? hoppas ni blir sugna.. hihi! :D Ska nog ta och träna lite nu på kvällen .. fast är sjuuukt sugen på chipssss. Fast jag brukar äta onyttiga saker efteråt oftast >.<




2 kommentarer:

  1. Jag har läst "Stad av skuggor" och "Stad av aska" men jag har inte fått hem "Stad av glas" från förlaget än, men är nyfiken på vad du kommer att tycka om dem! Ett annan bokserie av Cassandra Clare som är oerhört bra, bättre än TMI tycker jag, är The Infernal Devices som tyvärr bara finns på engelska än. Första delen heter Clockwork Angel ifall du är intresserad! :)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Vad bra! Då ska jag absolut lägga upp recension när jag läst de! Okej, ingen serie som jag hört talas om! ska kolla upp den, fast problemet är att jag vet inte hur det går för mig att läsa på engelska! haha.. men tack för förslaget!
      Förresten, såg att du inte följer mig längre på bloglovin :o och jag verkar inte följa dig.. skumt!

      Radera

Här kan du lämna en söt liten kommentar! ♥ Det kan vara saker som att du gillade inlägget, någon bok som verkar intressant, ett boktips, jag har ett tips till din blogg eller om det är något som ser konstigt ut eller inte funkar. Feel free to write, om vad som helst. För lite längre frågor eller något annat kontakta mig på : Hannah.blogg14@gmail.com , annars går det i kommentar! :) PS. Kryssa i "AVISERA MIG" för att få ett mail när jag svarat på din kommentar!

Du gillar kanske även:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...